sernekewp

 

 

Serneke är en koncern med fokus på bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 och är redan en av Sveriges största byggkoncerner. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

 

Fjätervålen är ett fjäll (1002 m ö.h.) samt en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre just innan gränsen till Härjedalen. Pister som är FIS-klassade för internationella storslalomtävlingar, fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Fina möjligheter finns för längdskidåkning i vackra miljöer både i låg terräng och på fjället. Anläggningen innefattar även skidskola, skiduthyrning med butik, livsmedelsbutik samt värdshus. Alpina SM hölls i Fjätervålen 1996 och 2003.

 

Skidome är en unik skidhall med 1,2 kilometer långa inomhusspår i Kviberg, Göteborg. Banan är kuperad och har två klassiska spår samt ett skatespår. Anläggningen håller en temperatur på ca 4 minusgrader året om och är därmed snösäkrast i Norden!

 

Suppliers

craft-logo

 

 

I teorin strävar vi efter att bli det ledande premium-varumärket inom funktionskläder. I verkligheten jobbar vi med att optimera din sportupplevelse. Denna ambition och vilja sammanförs i vår vardag där vi vågar tänka okonventionellt och vägrar att kompromissa för att nå våra mål. Vi älskar funktion, innovation, design och mode – och att kombinera dessa ingredienser i syfte att skapa tränings- och tävlingskläder som maximerar prestationsförmågan för idrottare på alla nivåer. Då vi även älskar sport och såväl fysiska som tekniska utmaningar är vårt arbete också vår passion. Craft blir totalleverantör till Team Serneke med allt från kläder till accessoarer.

 

Logo NUTRITION_VIOLA

 

 

 

+Watt är högkvalitativa energitillskott och återhämtningsprodukter med marknadens bästa råvaror gjorda för idrottare och den aktiveBolaget startades 1997 och dess grundare Marco Favaron och Guido Vantini har båda bakgrund inom vetenskaplig forskning hög nivå i Italien och utomlands, samt erfarenhet inom professionell idrott. Deras ambition är att förse människor oavsett målsättning, högkvalitativa produkter med de bästa råvarorna som finns marknaden. Genom ett komplett sortiment ska +Watt kunna uppfylla alla krav sporttillskott för att skapa förutsättningar för en aktiv livsstil. +Watt distribueras av Watt Nordic i de nordiska länderna.

 

Skistart.com är idag Nordens största skidbutik på nätet. Företaget kombinerar stort sortiment, hög kunskap och konkurrenskraftiga priser vilket gör dem marknadsledande i branschen. Skistart.com är en viktig leverantör till Team Serneke och teamet ger i sin tur företaget värdefull information om produkter och material.

 

Future Eyewear Group grundades 1984 med försäljning av sol- och läsglasögon. År 1987 föddes Prestige, det första av Future’s egna varumärken. Nu har företaget en omfattande egen varumärkesportfölj, inklusive Dr.Zipe, Bliz, Prestige, Granite, & Swing. Future Eyewear Group har även licenstillverkning och försäljning av välkända varumärken som Angry Birds och Craft Performance Eyewear.