Pressrelease

Published on 23 november, 2019

Coxa Carry är ny sponsor till Visma Ski Classics laget Team Serneke

Coxa Carry och Team Serneke har kommit överens om ett samarbetsavtal. Som en del av samarbetet kommer Team Serneke att bära Coxa R2 och Coxa WR1 under träning och tävling. Samarbetet sträcker sig över tävlingssäsongerna 2019–2020.

”Vi har utvecklat våra produkter för att passa de krav som de aktiva ställer på sin utrustning så det känns väldigt roligt att lagets åkare och ledare uppskattar våra produkter och vi ser verkligen fram emot ett bra samarbete med Team Serneke säger Lars Ekberg, marknadschef på Coxa Carry.”

”Coxa Carry har ett spännande utbud med produkter som andas både användarvänlighet och innovation. Både jag och teamets utövare har länge efterfrågat denna typ av produkter och midjebältet Coxa WR1 är redan en favorit, säger teamchef Martin Holmstrand. ”

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"