Pressrelease SS 19/20

Published on 4 juni, 2019

Team Serneke påbörjar denna vecka sin fjärde säsong med kick off och träningsläger på Åland.Teamet kommer bjuda på en rad spännande nyheter under detta år och först ut är Magdalena Pajala som kommer förstärka truppen. Magdalena har erfarenhet från både VM och OS men väljer nu att satsa helhjärtat på långloppscirkusen. 

Följande åkare är uttagna för säsongen 2019/20
Magdalena Pajala
Julia Angelsiöö
Anders Mølmen Høst
Bob Impola
Pontus Nordström
Jimmie Johnsson
Ludwig Tärning

Teamet förstärks nu med Magdalena Pajala som har Piteå som bas och har varit ett välbekant ansikte i den traditionella skidåkningen under många år. 

– Magdalena besitter flera egenskaper och erfarenhet vi har varit på jakt efter. Hon kommer komplettera gruppen perfekt och vi har nu åtta ödmjuka individer som alla delar en passion för sin idrott och för att ständigt utvecklas, säger Martin Holmstrand, teamchef i Team Serneke.

Träningslägret på Åland pågår fram till fredag för att sedan avslutas med rullskidtävling på lördag. På nationaldagen kommer det likt förra året hållas ett gemensamt träningspass, ”Ål in”, med såväl svenska som åländska skidåkare som varit mycket uppskattat.

(foto: Johan Orre)

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"