Årets monter på Business Arena

Published on 24 september, 2018

Under onsdagen och torsdagen var Serneke med som partner och utställare på Business Arena i Stockholm. Det är nordens största mötesplats för aktörer inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn med fler än 6 500 besök, 460 talare och nära 180 utställare. Vår monter bestod av rörligt material för att stärka vår profil som utmanare och nästa generation bygg- och fastighetsbolag. Vi hade även en touchskärm med våra största projekt som många var nyfikna på, t ex Järfälla stad, Karlastaden, Karlslund och Utveckling Säve. För att knyta an till vår sportiga profil och inomhusskidslingan som planeras i Järfälla stad så kunde besökarna tävla om skidor från Team Serneke genom att hålla vikter på tid. Det var bra uppslutning från Serneke med representanter från Malmö, Göteborg och både Bygg och PU från Stockholm och Uppsala.

Marie Engström, arbetschef i Uppsala var på plats under onsdagen.
-Jag har haft många intressanta kundmöten, gått på roliga seminarium och har fått med mig flera visitkort i väskan för framtida roliga affärsmöjligheter, säger Marie.

Catharina Gorthon, Marknadsansvarig på Serneke;
-Det är alltid roligt att möta branschen och se intresset kring Serneke på mässor. Innehållet i vår monter visade upp vår profil som utmanare samtidigt som man kunde se konkreta projekt som vi jobbar med. Skidslingan i Järfälla stad väckte såklart uppmärksamhet men även övriga projekt och vårt samhällsengagemang. Det som kändes allra bäst var att vi var ett engagerat gäng på plats som verkligen representerade Serneke och vad vi står för. Vi har ett stort kontaktnät och är onekligen ett dragplåster i branschen. Vinnare av årets monter Varje år delas det ut ett pris till årets monter av de 180 utställarna som deltar. I år vann Sernekes monter priset vilket gav oss ytterligare uppmärksamhet av nyfikna besökare.

Motivering: Vinnare av Årets monter: SERNEKE Årets monter 2018 är en riktig utmanare med stora visioner. Med ett vinnande bemötande och en visuellt tilltalande presentation har de lyckats skapa nyfikenhet som får oss att följa med i deras spår.

   

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"