Pressrelease Vasaloppet

Published on 28 februari, 2018

Team Serneke med stor trupp till Vasaloppet

Med bara dagar kvar till vinterns höjdpunkt förstärker Team Serneke laget med ett antal åkare inför resterande del av säsongen. Till Stafettvasan kommer dessutom hela sju lag från Serneke att stå på startlinjen.

Vinterns två bästa manliga åkare på nationella långlopp kliver nu in i hetluften på allvar. Pontus Nordström som vunnit flera lopp i den svenska långloppscupen får sällskap av Ludwig Tärning som redan är en del av teamet. Utöver dessa kommer Gabriel Thorn, Rasmus Blom och Julia Jansson ansluta och även de har tidigare åkt de större loppen för teamet.  

Utöver Vasaloppet kommer Serneke som sagt kunna stoltsera med sju lag på Stafettvasan där medarbetare från hela koncernen engageras i skidspåret. Anställda har trots en snöfattig vinter på sydliga breddgrader haft möjlighet att slipa på tekniken och formen inomhus i den egna skidhallen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. 

– Kul och inspirerande att så många från företaget väljer att utmana sig själva och andra under dessa former säger teamets verksamhetsansvarig, Martin Holmstrand.  

– Stafettvasan är ett utmärkt tillfälle för oss att kunna aktivera medarbetare från hela koncernen. Vikten av hälsa och motion genomsyrar hela vår organisation avslutar Robin Gerum, affärsutvecklingschef på Serneke.

Foto: Ski Classics

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"