Kaiser deluxe

Published on 13 januari, 2018

Vilken dag vi fick här i Seefeld med 2:a plats i både dam o herrklassen efter en riktig rysare. Andreas stack tillsammans med ytterligare en åkare från Norge ca halvvägs o luckan bara växte. Sedan ryckte han direkt in i de sista tuffa stigningarna och det var riktigt nära att det höll hela vägen. Sara såg pigg ut hela loppet och avslutade starkt inte långt efter Britta. Bob och Anders var med i tätgruppen hela vägen men fick ge sig i slutspurten med 13:e resp 19:e plats vilket livar gott inför fortsättningen. Anders var dessutom uppe o bromsade farten vid ett par tillfällen för att luckan fram till Andreas skulle växa ytterligare. Grymma skidor hade vi som vanligt och rapport kommer senare ikväll!

foto: Ski Classics

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"