Livigno

Published on 22 september, 2017

I tisdags avslutades vårt läger i Livigno för hälften av teamet. Andreas, Anton och Bob är kvar ytterligare en vecka på hög höjd. Otroligt vacker miljö med bra boende och mat på Alpen Village gjorde vår vistelse mycket lyckad. Hela teamet har tränat på bra så det känns väldigt lovande inför vintern. Vi hann dessutom med en snabb avstickare till Val Di Fiemme och avslutningen i World Classic Tour på rullskidor. Inga stordåd blev det men kanske inte så konstigt med träningen som genomfördes dagarna innan. Anders var dock bland de 6 främsta totalsammanställningen vilket var starkt. Andreas imponerade i Val di Fiemme med riktigt stark körning ända tills man kom in på kullerstenarna som förstörde fästet till ena stavspetsen.

Veckorna rullar på snabbt nu och främst för oss står nu ett helgläger tillsammans med Nordic Wellness i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Skidlägret har varit öppet för alla och det är nu fullbokat vilket känns extra kul. Det kommer bli tre givande dagar med alla deltagare.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"