Team Serneke + Skistart.com

Published on 28 augusti, 2017

Team Serneke kan nu officiellt presentera en ny och mycket viktig partner och leverantör till laget. Skistart.com är idag Nordens största skidbutik på nätet och en marknadsledande aktör i branschen. Företaget kommer bland annat förse teamet med det material och viss utrustning som krävs för att kunna prestera på absolut högsta nivå. Team Serneke blir därmed en viktig partner till företaget då man kan förmedla kunskap gällande produkter och avgörande faktorer från långlopp på toppnivå.

Vi ser fram emot samarbetet med Team Serneke och detta styrker vår position som Nordens största skidbutik. Samtidigt som vi levererar produkter så är det även viktigt för oss att alltid vara i framkant samt både att få och ge viktig information angående produktnyheter och tester. Med samarbetet vet vi att vi får en win win-situation, säger Johan Rehnström VD Globisen AB

Skistart är ett mycket professionellt företag och de delar samma värderingar som teamet gällande längdskidåkning och vi är glada att nu kunna inleda ett samarbete säger Martin Holmstrand, teamchef.


Foto: Johan Trygg

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"