Redo för Alliansloppet

Published on 25 augusti, 2017

Teamet levererade starka resultat under Blink Ski Festival och deras lopp som ingick i World Classic Tour. Nu är man laddade för lördagens Allianslopp där man också för första gången kommer till start med en nationell grupp.

Falköpings Ludwig Tärning och SK Bores Rasmus Blom förstärker därmed teamet vid de nationella långloppen kommande vinter. Ambitionen är att prestera i toppen på Skistart SKI Challenge, Långloppscupen i Sverige, och även vid Vasaloppet. Rasmus är bekant sedan ifjol medan Ludwig bli ny in i teamet.

Genom representation i de största nationella loppen får vi även en tydligare förankring på hemmaplan. Både Rasmus och Ludwig kommer också vara en stor tillgång på våra läger och i gruppen som helhet.

Anders Höst och Andreas Holmberg som både åkte mycket starkt senast siktar nu mot pallen denna helg. Båda är i bra slag och det kommer bli intressant vilka åkare i fältet som slutligen kommer stå överst. Tyvärr är både Sara Lindborg och Bob Impola sjuka och kommer inte till start. Teamet fortsätter med eget läger efter Alliansloppet och åker inom kort till Livigno för uppladdning inför avslutningen i World Classic Tour.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"