Tack för showen

Published on 4 februari, 2017

Vad ska man säga så här efter avslutad SM- stafett, en riktig gastkramare! Kardin och IFK Moras Andreas Holmberg stjäl showen totalt genom att välja att staka hela loppet på blanka skidor trots diagonalzoner på ett alldeles för flackt parti av banan. Vi kan nog inte konstatera annat än att hela stafetten hade fått ett annat utfall om alla hade fått åka så snabbt som möjligt från punkt A till B. Kostar enormt med kraft att bara ”gå på” armarna i detta parti vilket syntes i slutet av loppet. Om (om) inte fanns så är det nog inte helt otänkbart att IFK Mora skulle vunnit denna stafett om Holmberg fått staka hela vägen. Lite komiskt då basen i TD gruppen har haft bas i just Mora.

Zonerna i sig är ju som bekant ett stort skämt men det är skönt att flera åkare fortsätter gå sin linje och ändå väljer att staka. De är verkligen nya generationens skidåkare!

Vi ser dock ljust på fortsättningen i långloppens egen världscup som kommer fortsätta fom nästa helg i Toblach. Kardin är i praktslag trots magsjuka senast på Marcialonga som tyvärr också drabbade Bob direkt efter loppet vilket var gott svar nog att kroppen helt slutade fungera med ca 10-15 km kvar. Erik är också på bättringsvägen och detsamma gäller Rasmus. Sara har varit säkerheten själv denna vinter och nu blir det grymt spännande att följa om det går att ta ett steg upp på prispallarna i fortsättningen.

The race is never over!

/ Martin

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"