Förberedelser inför Kaiser Maximilian Lauf

Published on 13 januari, 2017

  • Utsikten från hotellet Olympia.

Teamet anlände igår kväll och kunde komma tillrätta. Vädret än så långt i Österrike har inte öppnat upp för sol men bjudit på fantastisk mystik i dalen. Topparna är höga och Seefeld ligger vackert beläget mellan.

 

  • Skidor förberedes för träning och vilka par som skulle på vallning.

  • Mystisk omgivning i Seefeld.

Vi åkte ca 10min bort med bilen och släppte av åkarna så de kunde testa spåret. De fick köra sista 2 milen av banan och lufta kroppen lite. Gänget är i bra slag och friska. Bob ansluter nästa vecka och vi är för första gången komplett team. För de som skall åka långloppen i vinter.

  • Martin dirigerar

Tjejerna valde skateskidorna medans grabbarna tog fäste eller stakade. Seefeld är en tuff bana och kommer även sätta langningen på prov för optimal prestation. I och med ett varv, krävs det transportering för oss i serviceteamet och timing att träffa dom rätt.

  • Blom bjuder på ett leende.

Blom är tillbaka från sjukdom en längre tid, där det gått upp och ner. Men nu verkar han vara tillbaka för att stanna och skall bli intressant att följa de 3 lopp vi har framför oss.

  • Julia, Sara och Blom ger sig av.

Medans åkarna drog iväg på test, åkte vi och handlade maten. Vi väljer att laga lunchen själva och resten på restaurang. Klockan är nu 14 och vi siktar på skidtester kring 15:30 borta vid slalombacken! Gänget är laddat och vi ser fram emot morgondagens lopp!

/ Tom Lindström. T-W Media

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"