Craft totalleverantör till Team Serneke

Published on 23 augusti, 2016

Det svenska sportvarumärket Craft går in som leverantör till Team Serneke med all konfektion och accessoarer. Avtalet sträcker sig över två år och kommer även ge allmänheten möjlighet att köpa den officiella kollektionen. 

”Craft är enligt mig nummer ett när det gäller funktion och design och det är oerhört kul att man väljer att satsa på Team Serneke”, säger teamchef Martin Holmstrand. ”De blir en mycket viktig samarbetspartner för oss i arbetet med att synliggöra teamet och det är även en stor fördel att Craft är baserat i samma region som våra övriga samarbetspartners.”

Bara dagar innan alla åkare i Team Serneke kommer att presenteras i samband med Alliansloppet väljer alltså det Boråsbaserade företaget att satsa på långlopp och långloppscupen Visma Ski Classics.

”Det är mycket glädjande att vi nu påbörjar ett samarbete med Team Serneke”, säger Crafts Product and Marketing Director Daniel Högling. ”Vi har redan en marknadsledande position inom den traditionella världscupen för längdskidåkning, och tillsammans med Team Serneke får vi perfekta förutsättningar att stärka vårt varumärke även inom långloppsskidåkning och långloppscupen Visma Ski Classics.”

Team Serneke kan följas på:
Hemsida, www.teamserneke.com
Facebook, Team Serneke
Instagram, teamserneke
YouTube, Team Serneke

Team Serneke-Craft

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"