Team presentation och öppen träning, Marholmen: 8-9 juni (öppen aktivitet)

Vi presenterar teamets laguppställning i samband med vårt första träningsläger på vackra Marholmen. Marholmen är ett örike i Roslagen för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Uppsala och Arlanda. I samband med detta bjuder vi på fredagen in ungdomar och vuxna till en rullskidtur (23 km) på delar av bansträckningen under lördagens Rullskidgalej i Norrtälje. Gällande eventet ”Ål in” kommer starttid inom kort från Norrtälje.

”Ål in”: Onsdag 6:e juni (nationaldagen): Ål in Åland t/r
Norrtälje-Grisslehamn ca 50km

Färjan avgår: 10.00 (Eckerö Linjen)
Ankomst Eckerö (finsk tid): 12.00

Eckerö-Mariehamn ca 35km

Färjan avgår: 18.30 (finsk tid) (Viking Line)
Ankomst Kapellskär: 19.45 (svensk tid)

Kapellskär-Marholmen ca 20km

Total distans: 105km rullskidor.

Läs mer om MARHOLMEN!

Mer info om Rullskidgalejet!

Clinic i Prioritet Serneke Arena: 18 augusti (öppen aktivitet)

Under denna dag träffar du några av landets bästa skidåkare och cyklister som delar med sig av sina erfarenheter och tips inför de största loppen i den svenska klassikern. Våra aktiviteter (MTB, längdskidor, rullskidor) utgår från Prioritet Serneke Arena i Göteborg och vi äter lunch inne på anläggningen. Man väljer vilka pass man vill vara med på och det är möljigt att vara med olika pass eller köra samma idrott båda passen. Spårkort och lunch ingår i deltagaravgiften. Möjlighet att hyra skidor samt cykel finns.

Mer info och val av aktiviteter sker 1 vecka innan.

Pris: 995 SEK

Inbjudan_PDF

Program
Lördag
09.00 Samling och presentation
fm 09.30-11.30: 3 stationer med teknikinstruktioner
em 13.00-15.00: 3 stationer med teknikinstruktioner
15.30: Avslutning

Frågor och anmälan gör du till: Ulrika.lindberg@serneke.se eller martin@teamserneke.com

Alliansloppet Action Week: 23-26 augusti (öppen aktivitet)

Under denna weekend välkomnar vi alla till ”Camp Serneke” i samband med denna folkfest i Trollhättan. I direkt anslutning till start och mål på de flesta arrangemang kommer Team Serneke tillsammans med Team Serneke/Allebike ha en camp där olika aktiviteter kommer äga rum. Vi kommer bla ha försäljning, utlåning av utrustning och ni kommer träffa våra idrottare där. Hoppas vi syns där i sommar!

Träningsweekend i Livigno, Italien: 20-23 september (öppen aktivitet)

Mellan den 20-23:e september åker vi till Livigno i Italien som är ett av de absolut vackraste och mest lämpade platserna för konditionsträning. Vi bor på Alpen Village Sport Hotel som erbjuder allt man kan förvänta sig och ligger i direkt anslutning till alla aktiviteter. Vi bor i enkel,- dubbel eller trippelrum efter önskemål och äter alla måltider på hotellet. Detta läger passar bäst för dig som är en relativt van skidåkare och vill ta ytterligare steg i din utveckling.

Detta ingår: Logi och helpension ink 3 rätters middag varje kväll, instruktörsledda träningspass, tillgång till relaxavdelning och gym, vinprovning, transfer t/f flygplats, Team Sernekes tränings T-shirt från Craft.

Flyg till Milano resp München bokas själv och matchas med våra tider för transfer.

Frågor och anmälan gör du HÄR!

Skidläger i Skidome, Göteborg: 12-14 oktober (öppen aktivitet) FULLBOKAD

Ladda upp inför skidsäsongen tillsammans med Skidomes huvudinstruktörer och Team Sernekes elitskidåkare som ledare. Var med på en spännande och inspirerande träningshelg i Nordens största multisportarena. Under tre dagar tränar vi grundläggande och avancerad skidteknik. Deltagarna får också ta del av en föreläsning om förberedelser och träningsupplägg inför tävlingar. Vi pratar utrustning och material inför säsongen och erbjuder dessutom vallahjälp under helgen.

Pris: 2495 SEK ink. skidlektioner, lunch, middag, spårkort, föreläsningar och giveaways från våra partners.

Program
Fredag lunch: Samling och vallning
Fredag em: Skidteknik med resp grupp
Middag
Fredag kväll: Teori/föreläsning
Lördag fm: Skidteknik med resp grupp
Lunch
Lördag em: Skidteknik med resp grupp
Middag
Lördag kväll: Föreläsning
Söndag fm: Skidteknik med resp grupp
Lunch
Avslutning

Frågor och anmälan gör du till: Ulrika.lindberg@serneke.se

Familjedag i Skidome, Göteborg: 8:e december (endast Serneke medarbetare)

Barn och vuxna träffas och åker skidor tillsammans med teamet. Vårt syfte är att aktivera barn och ungdomar på skidor tillsammans med deras föräldrar. Mer info ligger i Sernekes intranät.

Vallaservice Marcialonga 2019

Vallaservice i samarbete med Upplev Italien.

Kickoff Stafettvasan i Skidome, Göteborg: februari (endast Serneke medarbetare)

Denna dag peppar vi alla från Serneke som kommer stå på startlinjen i Stafettvasan. Vi kommer köra teknikinstruktioner och ge tips och råd inför stafetten. Mer info ligger i Sernekes intranät.

Stafettvasan: 1 mars (endast Serneke medarbetare)

Sernekes tradition att åka Stafettvasan fortsätter att växa och delar av teamet kompletterar lagens personalstyrka. Alla i Sernekes lag får dessutom sina skidor vallade av teamets professionella serviceapparat. Mer info ligger i Sernekes intranät.