Clinic i Prioritet Serneke Arena: Juni

Under dessa två dagar träffar du några av landets bästa skidåkare och cyklister som delar med sig av sina erfarenheter och tips inför de största loppen i den svenska klassikern. Våra aktiviteter utgår från Prioritet Serneke Arena i Göteborg och vi äter lunch inne på anläggningen. Man väljer vilka pass man vill vara med på och det är möljigt att vara med båda dagarna eller endast en. Spårkort och lunch ingår i deltagaravgiften.

Pris:

Program
Lördag fm:
Lördag em:
Söndag: fm:

Frågor och anmälan gör du HÄR!

 

Träningsweekend i Livigno, Italien: 20-23 september

Mellan den 20-23:e september åker vi till Livigno i Italien som är ett av de absolut vackraste och mest lämpade platserna för konditionsträning. Vi bor på Alpen Village Sport Hotel som erbjuder allt man kan förvänta sig och ligger i direkt anslutning till alla aktiviteter. Vi bor i enkel,- dubbel eller trippelrum efter önskemål och äter alla måltider på hotellet. Detta läger passar bäst för dig som är en relativt van skidåkare och vill ta ytterligare steg i din utveckling.

Detta ingår: Logi och helpension ink 3 rätters middag varje kväll, instruktörsledda träningspass, tillgång till relaxavdelning och gym, vinprovning, transfer t/f flygplats, Team Sernekes tränings T-shirt från Craft.

Flyg till Milano resp München bokas själv och matchas med våra tider för transfer.

Pris:

Program
Torsdag em/kväll:
Fredag fm:
Fredag: em
Fredag kväll:
Lördag fm:
Lördag em:
Lördag kväll:
Söndag fm:

Frågor och anmälan gör du HÄR!

 

Skidläger i Skidome, Göteborg: 12-14 oktober 

Ladda upp inför skidsäsongen tillsammans med Skidomes huvudinstruktörer och Team Sernekes elitskidåkare som ledare. Var med på en spännande och inspirerande träningshelg i Nordens största multisportarena. Under tre dagar tränar vi grundläggande och avancerad skidteknik. Deltagarna får också ta del av en föreläsning om förberedelser och träningsupplägg inför tävlingar. Vi pratar utrustning och material inför säsongen och erbjuder dessutom vallahjälp under helgen.

Pris:

Program
Fredag lunch:
Fredag kväll:
Lördag fm:
Lördag em:
Lördag kväll:
Söndag fm:

Frågor och anmälan gör du HÄR!